Γ’ Εθνική: Συνέχισε την παράδοση νικών με το Ορφάνι ο Ορφέας Ξάνθης και πάει με φόρα στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό

Σαρωτικός ήταν ο Ορφέας Ξανθης κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου συνεχίζοντας την παράδοση νικών επικρατώντας με 4-0 των Καβαλιωτών και πάει την επόμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή με φόρα ενόψει του αγώνα κορυφής με τον Πανθρακικό.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο με τέρματα 12-2 για τους Ξανθιώτες, που παρόλο και αυτοί όπως και η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα έμαθαν επίσημα προ μηνός την κατηγορία που θα παίξουν έδειξαν πανέτοιμοι και κρατώντας ο Μπάμπης Χατζημεστης τον βασικό κορμό του ξεκίνησε με 10/11 από την περσινή εντεκάδα δείχνοντας την ομοιογένεια του Ορφέα σε σχέση με την με πολλά νέα πρόσωπα ομάδα του Ορφανίου.

Ο Ορφέας μπήκε πολύ δυνατά και στο 15′ ο Γιώργος Τσάκαλος μετά από λάθη της άμυνας από κοντά με πλασέ έκανε το 1-0. Οι Ξανθιώτες μάλιστα πριν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν από τον Μέγα που έχασε με τραυματισμό τον σκορερ του Καρακούτη στο 33′, έκαναν το 2-0 με σουτ του Θόδωρου Τορομανίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Κουκουρίγκος στο 48′ με κεφαλιά από σέντρα του Κριεζή έκανε το 3-0, με τον Θεσσαλονικιό επιθετικό μετά από πάσα του Ιωαννίδη να διπλασιάζει τα τέρματα του και να κάνει το τελικό 4-0.

Πλέον στον Ορφέα που έφτασαν τους 6 βαθμούς κόντρα βέβαια σε ανέτοιμες ακόμα ομάδες όπως ο Νέστος και το Ορφάνι, εκτός από την μετονομασία σε Ξάνθη κοιτάνε και τον επόμενο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με στόχο να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογία και γιατί όχι να μην κάνουν πορεία όπως την προπέρσινη που δεν τους υπολόγιζε κανείς κατακτώντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Εθνική άσχετα εαν δεν ανέβηκαν για εξ αγωνιστικούς λόγους. Στην Δράμα κόντρα στον Πανδραμαικό θα πάει την επόμενη αγωνιστική ο Μέγας Αλεξανδρος που έχει μηδέν βαθμούς.

Διαιτητής ο Χοροζόγλου από την ΕΠΣ Δράμας με βοηθό τον Δραμινό Σιαμάνη και τον Καρακασίδη από την Ροδόπη.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Χατζημεστής): Γεωργούσης, Κριεζής (81′ Κόντο), Κατρανίτσας, Χακή Τζαμπάζ, Λ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης (89′ Χαριστού), Τσάκαλος (75′ Αλαγκιοζίδης), Κουκουρίγκος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης (75′ Ν. Μελισσόπουλος)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (Σίτσας): Παπαβασιλείου, Μπουλίκμπασι, Κουμαλάτσιος, Λουϊζίδης (46′ Μάρκο), Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου (61′ Ιορδανίδης), Λαμάι (73′ Ανδρεάδης), Καρακούτης (34′ Ντουσάι), Βαχανελίδης (46′ Κ. Παπαδόπουλος), Θεοδωρίδης, Σούλτσε