Super League 2: Τέλος ο Ελευθερόπουλος και Βενετίδης από τον Πανσερραϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Χώρισαν σύντομα , οι δρόμοι του προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου και του άμεσου συνεργάτη του Στέλιου Βενετίδη, με την ομάδα του Πανσερραϊκού!

Μετά απο 5 επίσημα παιχνίδια, με απολογισμό, τρεις νίκες (1, πρωταθλήματος, 2 κυπέλλου), μια ισοπαλία και μια ήττα στην Super League 2, η διοίκηση της Σερραϊκής ομάδας, αποφάσισε απο κοινού, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να διακόψουν την συνεργασία τους, αφού η εικόνα που παρουσίαζαν τα «λιοντάρια» μέχρι τώρα δεν ήτα αντιπροσωπευτική, της δουλειάς που έγινε όλο αυτό το διάστημα και της ποιότητας των παικτών που αποκτήθηκαν την φετινή σεζόν.

Το ρεπό για την 4η αγωνιστική και η επιστροφή στην δράση μετά απο 15 ημέρες, βοηθούν τους παράγοντες της ΠΑΕ, ώστε να εξετάσουν το θέμα προπονητή χωρίς βιασύνη. Ο Πανσερραϊκός έχει έναν ξεκάθαρο στόχο φέτος, την πρώτη θέση που οδηγεί στην Super League 1 και όποιος αναλάβει, πρέπει αμέσως να έχει πλάνο πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθεροπουλο.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας, το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα που επέδειξε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία, τόσο στον ίδιο, όσο και στον συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη.