Γ’ Εθνική: Ενας γνώριμος στους Θρακιώτες πρωταθλητής Ευρώπης νέος πρόεδρος στον Αγροτικό Αστέρα

Ο παλαιστής Γιώργος Κουγιουμτζίδης που έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και είναι γνωστός στους Θρακιώτες από τα καμπ που έχει κάνει στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Δημοκριτείου ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει πρόεδρος στον Αγροτικό Αστέρα.

Η ομάδα του Ευόσμου δηλώθηκε κανονικά στην Γ’ Εθνική αν και ελπίζει να λάβει μέρος στην SL2, όπως πέτυχε με τα αποτελέσματά της στους αγωνιστικούς χώρους.

“ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ”
αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των “πράσινων” για το νεαρό από τη Σταυρούπολη που δοξάζει διαρκώς τη γαλανόλευκη εκτός συνόρων και πλέον αναλαμβάνει και νέο ρόλο στον αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Παναγιωτίδης ήταν πρόεδρος των “πράσινων” τη δεκαετία του ’90 και αναμένεται να σηκώσει μεγάλο φορτίο στη χρηματοδότηση της ομάδας του Ευόσμου μετά την αποχώρση Παπαβραμίδη.

Οι ζυμώσεις θα κορυφωθούν μέσα στο τριήμερο για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ και την έναρξη προετοιμασίας ενόψει Γ’ Εθνικής, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώνονται τη Δευτέρα και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά.