Volley League: Κίνδυνος διάλυσης του Αριστοτέλη Σκύδρας παραμονές του ματς με τον Άθλο Ορεστιάδας για το Λιγκ Καπ

Sos εκπέμπει ο Αριστοτέλης Σκύδρας, πριν ακόμη αρχίσει το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών και το League cup, αφού επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής, αλλά και η Περιφέρεια είναι άφαντοι.

Αυτό αποκαλύπτει στο Φως ο Στέφανος Λεμονίδης για την ομάδα που πέρυσι στέρησε την απευθείας άνοδο στον Άθλο Ορεστιάδας αλλά πρόκειται αυτό το Σάββατο να τον ξανααντιμετωπίσει για το Λιγκ καπ.

Με τη λήξη της Pre League όλοι οι παραπάνω είχαν υποσχεθεί βοήθεια στη νεοφώτιστη ομάδα και βάση αυτών των δεδομένων στήθηκε η ομάδα. Μέχρι τώρα όμως ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απόγνωση ο πρόεδρος του ΤΑΑ Νίκος Παπαδόπουλος που είπε στον Στέφανο Λεμονίδη: “Μας έδωσαν υποσχέσεις και τώρα κρύβονται. Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε στο Λιγκ Καπ τις επόμενες ημέρες. Καλύτερα να αποχωρήσουμε πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας, παρά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος”.

Υπενθυμίζεται ότι προ δεκαημέρου ο Αριστοτέλης Σκύδρας ανακοινωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Εβρίτη Χατζοπουλο, δυο εβδομαδες αφότου είχε ανακοινώσει την έναρξή της. Το προσεχές Παρασκευοσαββατοκύριακο ο Αριστοτέλης μαζί με Αθλο Ορεστιάδας, ΟΦΗ και Πολίχνη πρόκειται να αγωνιστούν στο Λιγκ Καπ.