Γ’ Εθνική: Σώθηκε και ο ουραγός «κακός δαίμονας« της Αλεξανδρούπολης αλλά… «έπεσε» στην Πλαγιά και διαλύθηκε

Μπορεί μετά την απόφαση της ΕΠΟ από τον 1ο όμιλο να μην ανέβηκε και να μην υποβιβάστηκε ουδείς, σε ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά όπως εξελίχθηκε… ως μη γενόμενο και Ελληνικό, ωστόσο όπως φαίνεται μετά τον Εθνικό Σοχού και μια ακόμη ομάδα δεν θα πάρει μέρος.

Ο λόγος για την ουραγό του ομίλου Αναγέννηση Πλαγιάς που πήγε να τινάξει τον όμιλο στον «αέρα» μετά την ένσταση που έγινε εις βάρος της Αλεξανδρούπολης και την διακαίωσή της, με τους Κιλκισιώτες να στερούν 9 πολύτιμους βαθμούς για τους Εβρίτες, αν προσθέσουμε και το -3 της Εφέσεων που ευτυχώς μετά την παραμονή των Αλεξανδρουπολιτών δεν στοίχισαν.

Οι Κιλκισιώτες αν και πήραν κανονικά την άδεια αθλητικού συλλόγου από την ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα κατέβουν σε κανένα από τα δυο πρωταθλήματα Α1 και Α’ του Κιλκίς, αφού διαλύθηκαν και δεν έχουν ομάδα, ενώ όπως είναι λογικό δεν αγωνίστηκαν και στο κύπελλο Κιλκίς. Μοναδικός εκπρόσωπους του Κιλκίς θα είναι στην Γ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης με την τελική προθεσμία για τις ομάδες να είναι για τις 17 του Οκτώβρη.