Γ’ Εθνική: Δύσκολο και αβέβαιο να αποδεχθεί την παραμονή ο Νέστος Χρυσούπολης, πιο πιθανό για τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου

Η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ για παραμονή όλων των ομάδων του περσινού 1ου Ομιλου της Γ’ Εθνικής φέρνει και πάλι την ΕΠΣ Καβάλας με δικαίωμα συμμετοχής με τέσσερις ομάδες, αφού στους ΑΟΚ και Βύρωνα προστίθενται το Ορφάνι και ο ιστορικός Νέστος Χρυσούπολης.

Για τον τελευταίο ωστόσο κάθε άλλο παρα πιθανό φαντάζει αυτήν την στιγμή η αποδοχή της πρόκλησης. Η ομάδα ουσιαστικά έχει μείνει χωρίς ρόστερ ενώ όλο το καλοκαίρι ταλανιζόταν απο διοικητικά ζητήματα, αφού δεν υπήρχε ενδιαφέρον για να τρέξουν άνθρωποι για τον σύλλογο με αποτέλεσμα να υπάρχει αίτημα αναζήτησης λύσης από τον δήμαρχο και να έχουν εκφραστεί φόβοι ακόμα και για την παρουσία της ομάδας έστω και στο τοπικό την προσεχή σεζόν.

Πιο πιθανό είναι να αποδεχθεί την παραμονή στην Γ’ Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, που προετοιμαζόταν για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας αλλά δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να κάνει δεκτό αυτό το “δώρο”, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Ολες οι ομάδες έχουν δικαίωμα ως και την προσεχή Δευτέρα να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και μετά τις δηλώσεις θα γίνουν ο διαχωρισμός των τεσσάρων ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια, αναλογα με τις δηλώσεις.