Καλούνται την Δευτέρα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ξάνθη να παραλάβουν τις απολύσεις τους – Απελευθερώνονται και οι παίκτες της Ακαδημίας

Για την Δευτέρα ειδοποιήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι εναπομείναντες υπάλληλοι της ΠΑΕ Ξάνθη να προσέλθουν εκ νέου στα γραφεία του συλλόγου στα Πηγάδια για να παραλάβουν τις απολύσεις τους και να μπορέσουν με αυτές είτε να γραφτούν στο ταμείο ανεργίας είτε να αναζητήσουν αλλού εργασία.

Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι αυτές οι απολύσεις θα συνοδεύονται από την προβλεπόμενη από τον νόμο αποζημίωση, ενώ ακόμα οι υπάλληλοι δεν έχουν λάβει και την πρόταση της πλευράς του Μπιλ Πάπας σε σχέση με το πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα των τελευταίων 9 μηνών, στους οποίους έκαναν τεράστια υπομονή και έβαλαν πλάτη για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Κάποιοι εργαζόμενοι κάνουν πάντως λόγο για «κοροϊδία» και κρατούν μικρό καλάθι για τα όσα αντιμετωπίσουν την Δευτέρα.

Κάπως καλύτερα δείχνουν τα πράγματα σε σχέση με τους πιτσιρικάδες παίκτες της ακαδημίας, οι οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι αφού κανείς υπεύθυνος δεν υπήρχε για να τους παραδώσει τα δελτία τους ώστε να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Οι επαγγελματίες εξασφάλισαν την ελευθέρας τους προσφεύγοντας στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αλλά για τους ερασιτέχνες πιτσιρικάδες τα πράγματα ήταν πιο περίπλοκα. Γονείς πάντως ειδοποιήθηκαν από τους προπονητές ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία των παιδιών τους από το πρωί της Δευτέρας στα Πηγάδια.