ΕΠΣ Θράκης: Μένει χωρίς παίκτες και αποσύρεται οριστικά η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης αλλά και συνολικά από τα αθλητικά δρώμενα, καθώς ανέστειλε την λειτουργία της με ανακοινωση που εξέδωσε προ δκεαημερου.

Παρόλα αυτά το όνομά της μπήκε κανονικά στην κληρωτίδα πρωταθλήματος και κυπέλλου, αφού αφενός μεν είχε δηλωθεί κανονικά στις διοργανώσεις, αφετέρου δε δεν απέστειλε ποτέ επίσημο έγγραφο απόσυρσης.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι μπορεί να αναστηθεί. Πλέον η ομάδα έχει μείνει χωρίς προπονητή και παίκτες και μοιραία είναι τυπική διαδικασία η οριστική επίσημη αναστολή της λειτουργίας της.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι όποια ομάδα εμφανίζεται να την αντιμετωπίζει στο πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣ Θράκης θα έχει ρεπό την συγκεκριμένη αγωνιστική.

Ωστόσο αρκετοί παικτες αν και ανακοινώθηκαν έμειναν στον αέρα, όπως το στόπερ και αμυντικο χαφ Χρήστος Πολιτίδης, ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Τοζακιδης, ο αριστερός μπακ Σοφοκλής Δαλακάκης, ο αμυντικός Δημήτρης Μπόζης, το αριστερό χαφ Τζιλμπέρτο Τόπι, ο αμυντικός Πάρης Γιώτης, ο μέσος Ανδρεας Αντωνίου, ο αμυντικός Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο μέσος Νίκος Ζωχιός, ο αμυντικός Σταθης Παπαδάκης και οι τερματοφύλακες Άγγελος Μιχαηλίδης και Αλέξανδρος Καργάκης.