Γ’ Εθνική: Φιλική νίκη γοήτρου του Πανδραμαϊκού επί της Δόξας στο Δραμινό ντέρμπι

Σε σπουδαίο φιλικό ο Πανδραμαϊκός επικράτησε με 0-1 της Δόξα Δράμας, σε αγώνα που παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φίλοι των δύο ομάδων.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις 7’ λεπτό όταν σε αναμπουμπούλα στην άμυνα της Δόξας η μπάλα έφτασε στον Γιαννόπουλο που σούταρε αλλα η μπάλα πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τους Μαυραετούς όταν ο Τζελίδης παραλίγο να πληγώσει την πρώην ομάδα του όταν έπιασε ένα καλοζυγισμένο σουτ από τα 30 μέτρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τουλκέρη. Στο 41’ σέντρα από αριστέρα του Αχαλινούπουλου κακή συνενεώση των αμυντικών της Δόξας και ο Παυλίδης έκανε το 0-1 για τον Πανδραμαϊκό το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τον Πανδραμαϊκό να είναι καλά στημένος αμυντικά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό όταν ο Παυλίδης βγήκε τετ α τετ με τον Καλιοφούκα σούτερα με τον γκολκιπερ των Μαυραετών να είναι σε ετοιμότητα. Στο 69′ κάθετη του Ρούτση στον Παπαδόπουλο, πάσα από δεξιά στο Θεοδοσιάδη που σουτάρει, διώχνει ο Τουλκέρης και στην επαναφορά από καλή θέση ο Μπλιός δεν μπορεί να σκοράρει, Από εκεί και πέρα η Δόξα προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από την Δόξα Δράμας του Κετσιεμενίδη βασικοί ήταν οι Φραγκούλης, Μκρτσιάν και Μπλιος.