Super League: Τρίποντο με τριάρα και ανατροπή ο Ατρόμητος επί του ΟΦΗ – Προβλημάτισαν οι Kρητικοί των Νιόπλια και Γιάννη Σαμαρά

Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Super League επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ. Τρίποντο με ανατροπή για τους Περιστεριώτες, καθώς Τζαβίδας (39′), Μουνίθ (45+3′) και Κιάρτανσον (73′) απάντησαν στο γκολ του Νέιρα (34′). Τρεις ασίστ ο Κλωναρίδης.

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες στο πρώτο μέρος, ωστόσο μπήκαν τρία γκολ. Οι Κρητικοί αξιοποίησαν την υπεροχή τους και στο 34′ άνοιξαν το σκορ. Ο Νέιρα πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έπαιξε το ένα-δύο με τον Τοράλ και πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη για το 0-1.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε στη συνέχεια, χτυπούσε από τα δεξιά και έφερε “τούμπα” το ματς. Ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα στην καρδιά της περιοχής. Ο Τζαβίδας νίκησε τον Γιοχού και με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 45+3′ ο Κιβρακίδης από τα δεξιά γύρισε στον Κλωναρίδη. Εκείνος στην καρδιά της περιοχής είδε την κίνηση του Μουνίθ στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι Περιστεριώτες πήραν πέναλτι για μαρκάρισμα του Γιοχού στον Τζαβίδα. Ωστόσο, η εκτέλεση του Μουνίθ σταμάτησε στο δοκάρι. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να διορθώσουν την κατάσταση με αλλαγές, αλλά και με μια ευκαιρία του Λάρσον στο 58′. Όμως, ο Ατρόμητος έβρισκε κενούς χώρου και στο 73ο λεπτό έκανε το 3-1. Ο Κλωναρίδης από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κιάρτανσον άνοιξε λογαριασμό. Το σκορ δεν άλλαξε έως και το φινάλε.

Προβλημάτισε με την απόδοσή της η ομάδα του Νίκου Νιόπλια που έχει σε ρόλο διευθυντή ποδοσφαίρου τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος έχει θητεία και στην ομάδα της Ξάνθης.