Νέα οπαδική ιστοσελίδα για τα νέα του ΑΟΞ στον αέρα του διαδικτύου από τον γιο του αείμνηστου Παναγιώτη Συρόπουλου

Η οπαδική ιστοσελίδα aox1967 έχει σιγήσει εδω και αρκετούς μήνες, αλλά μια νέα προσπάθεια έκανε από αυτό το Σάββατο 20 Αυγούστου την εμφάνισή της στον αέρα του διαδικτύου.

Ο λόγος για το aoxtalk.gr που αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία του Σταύρου Συρόπουλου, γιου του αείμνηστου Παναγιώτη Συρόπουλου, ενός από τους παλαιότερους και πιο έγκυρους ρεπόρτερ της ομάδας της Ξάνθης που έφυγε αναπάντεχα πριν ενάμισι χρόνο από τη ζωή.

«Ο σκοπός παραμένει ίδιος, έγκυρη και on time ενημέρωση για θέματα του ΑΟΞ για όλους εσάς τους πιστούς φιλάθλους που αγαπάτε ,πονάτε και καθημερινά αγωνιάτε για την επόμενη μέρα της ομάδας μας. (…) Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμένα ,καθώς όλη αυτή την “νέα αρχή” όπως μου αρέσει να την αποκαλώ , την αφιερώνω σε έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε , με έβαλε μέσα σε όλα αυτά και σήμερα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ανάμεσα μας, θέλω να πιστεύω ότι από εκεί ψηλά είναι το ίδιο χαρούμενος και περήφανος με εμένα για το επίτευγμα αυτό. Πατέρα, για εσένα!», έγρψε στο πρώτο του σημείωμα ο Σταύρος Συρόπουλος.

Η νέα ιστοσελίδα δίνει έμφαση σε αναπαραγωγή των δελτίων Τυπου της ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και σε πρωτότυπα δικά της ρεπορτάζ (αυτην την περίοδο από τις προπονήσεις της ομάδας), προτίθεται να έχει αρθρογραφία ενώ έχει ξεχωριστές ενότητες για την Ακαδημία και τους Παλαίμαχους. Καλοτάξιδη…