Α2 Γυναικών: Ενισχύθηκε με την Γεωργία Τασιούλα από τα Γιάννενα ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Γιαννιώτισσα ακραία-διαγώνιο Γεωργία Τασιούλα ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Με την απόκτηση της 18χρονης Γεωργίας Τασιούλα με καταγωγή από τα Γιάννενα, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης ενισχύθηκε τόσο στα άκρα όσο και στη διαγώνιο του.

Η νεαρή αθλήτρια σπουδάζει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα της Νομικής στην Κομοτηνή. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε ομάδα μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα της. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Ηρακλή Ιωαννίνων ενώ έχει αγωνισθεί επίσης στον ΠΑΣ Γιάννενα και στην Α2 με τον ΑΣ Γιάννενα.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα: Αν και σε διακοπές ακόμη οι άνθρωποι τους Φοίνικα Αλεξανδρούπολης δεν σταματούν να κάνουν επαφές με πολλές αθλήτριες. Σήμερα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Γεωργία Τασιούλα 1,74 Ακραία – Διαγώνιος. Η Γεωργία έρχεται να βοηθήσει την προσπάθεια μας να πρωταγωνιστησουμε και φέτος στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας…. 🌴💪