Μαζί στο Ρήγα Φεραίο, στο Βόλο ΝΠΣ, στο ΤΕΦΑΑ και στα γήπεδα της Θράκης τα δίδυμα αδέρφια Αγροκώστα από τον Βόλο

Μαζί μια ζωή τα αδέλφια Αγροκώστα από την Μαγνησία στο σχολείο, στα παιχνίδια, στο ποδόσφαιρο και από φέτος στσ ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αφού πέρασαν και οι στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θρακης και πλέον μένει να δούνε εαν θα είναι μαζί και στην ίδια ποδοσφαιρική ομάδα στην περιοχή.

Ο λόγος για τα 17χρονα (γεννημένοι στις 23/2/2004) αδέρφια Αγροκώστα τον Δημήτρη, που αγωνίζεται στην επίθεση έχοντας 7 γκολ σε 11 ματς και ο Γιώργος που είναι ποδοσφαιριστής της μεσαιοαμυντικης γραμμής (αριστερός μπακ και αμυντικός χαφ) έχοντας σε 10 ματς 2 τέρματα.

Προέρχονται από ποδοσφαιρική οικογένεια αφού ο πατέρας τους Κώστας Αγροκώστας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που ανέδειξε ο Ρήγας Φεραίος, ομάδα που φέτος αγωνίζονταν και οι δυο στην Α’ ΕΠΣ Θεσσαλίας. Έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Ρήγα Φεραίου και στην συνέχεια μεταπήδησαν μια διετία στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Ήδη για τα 17χρονα δυο δίδυμα αδέρφια που τελείωσαν το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου ενδιαφέρονται ομάδες Γ’ Εθνικής από την Θράκη αλλά και το τοπικό της Ροδόπης, αν και το θέμα με την απόφαση της ΕΠΟ έχει καθυστερήσει αρκετά αφού ακόμα οι ομάδες δεν γνωρίζουν την κατηγορία που θα αγωνίζονται αν και οι ομάδες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν προετοιμασία.