Από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου επιστροφή στο πρωτάθλημα Ηρακλείου για τον τερματοφύλακα-δικηγόρο Αχιλλέα Δαμιανάκη

Μετά από μια επιτυχημένη τετραετία στην Κομοτηνή όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Νομική Σχολή του ΔΠΘ αλλά και στην ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ο τερματοφύλακας Αχιλλέας Δαμιανάκης επέστρεψε στον τόπο του και θα αγωνίζεται στην ομάδα του χωριού του.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας επέστρεψε στην Κρήτη και παρότι είχε προτάσεις από ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και από Γ’ Εθνική, επιθυμούσε να αγωνιστεί ξανά για χάρη της Αγίας Βαρβάρας όπως και έγινε έστω και στην Α2 της ΕΠΣ Ηρακλείου. Στην τελευταία του σεζόν το 2017-18 στην ομάδα ήταν βασικός παίζοντας σε 27 αγώνες, στην Α2 ΕΠΣΗ, ενώ με την Αγία Βαρβάρα είχε αγωνιστεί και στην Α1 ΕΠΣΗ το 2015-16. 

Μιλώντας στο prisma sports είπε: «Νιώθω ότι κατά κάποιο τρόπο επιστρέφω στο σπίτι μου μετά από ένα διάλειμμα 4 χρόνων για σπουδές. Είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω γνώριμα πρόσωπα και πάλι εντός και εκτός γηπέδου και που θα είμαι σε ένα υγιές σωματείο με ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται από έντονο οικογενειακό κλίμα και πραγματικά θα δώσω ό,τι μπορώ να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για φέτος, που είναι μια ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 και αν είναι δυνατόν η άνοδος στην επόμενη κατηγορία. Προσωπικοί μου στόχοι αποτελούν επίσης μια σταθερά καλή ατομική απόδοση με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου και να αναδειχθώ και εγώ μέσα από αυτήν.»