Xanthi Masters: Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις συμμετοχών σε άνδρες και γυναίκες

Σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων για το Xanthi Masters η ΕΟΠΕ επισημαίνει το γεγονός ότι λόγω της διεξαγωγής όλων των αγώνων στο προσωρινό γήπεδο που θα διαμορφωθεί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, τα προκριματικά θα είναι “κλειστά” με συγκεκριμένο αριθμό ομάδων όπως προβλέπεται και στους κανονισμούς διοργάνωσης.

Για τον λόγο αυτό επιτρέπεται κατ’ εξαίρεση στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή και σε άλλο τουρνουά για τις ίδιες ημερομηνίες, προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν είτε αν δεν περιλαμβάνονται στις τελικές λίστες του Xanthi Masters, είτε αν αποκλειστούν νωρίς. Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς, για τους αθλητές που συμμετέχουν σε περισσότερες από μία διοργανώσεις της ίδιας εβδομάδος, προσμετρούνται στην Πανελλήνια βαθμολογία μόνον οι βαθμοί της μίας διοργάνωσης, και συγκεκριμένα της διοργάνωσης στην οποία συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η ίδια εξαίρεση (για διπλή δήλωση συμμετοχής) θα ισχύσει και για την εβδομάδα του Agios Nikolaos Finals, όπου και πάλι τα προκριματικά είναι για συγκεκριμένο αριθμό ομάδων και όχι Open.