Έφυγε από την Ξάνθη ο επί χρόνια μασέρ της ομάδας Γρηγόρης Νταβογιάν – Άγνωστο αν θα επιστρέψει

Ο Γρηγόρης Νταβογιάν είναι από τους αφανείς εργάτες του ΑΟΞ, ο οποίος επί χρόνια προσέφερε ως μασέρ τις υπηρεσίες του στους παίκτες επί εποχής Πναόπουλου αλλά συνέχισε και την τελευταία διετία επί Μπιλ Πάπας.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από το περίφημο χάπενινγκ της… κλήρωσης του σπιτιού του Αλέξη Κούγια, στο στοίχημα που είχε βάλει υποστηρίζοντας προ διετίας ότι η Ξάνθη θα χάσει από τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο. Βέβαια το σπίτι δεν του δόθηκε ποτέ, ωστόσο εκείνη η κλήρωση είχε μεταδοθεί σε πανελλαδικό δίκτυο, στο άγριο τροπλάρισμα του Πανόπουλου στον τότε ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Ολα δείχνουν ωστόσο ότι πιθανότατα να κλείνει μια εποχή για τον ΑΟΞ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νταβογιάν δεν βρίσκεται πλέον στην Ξάνθη. Με δεδομένη την κατάσταση στην ομάδα και τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπάρχουν στην καταβολή των μισθών όλων σχεδόν των υπαλλήλων, ο αγαπητός σε όλους Γρηγόρης αναχώρησε οικογενειακός από την πόλη και γενικά από την χώρα για… άλλες Πολιτείες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε για την Αμερική μαζί με την οικογένειά του, επισήμως για διακοπές φιλοξενούμενοι συγγενών που βρίσκονται εκεί. Ωστόσο στην Ξάνθη φημολογείται ότι πηγαίνει εκεί και για αναζήτηση πιθανών ευκαιριών που θα επιτρέψουν την πλήρη μετεγκατάσταση της οικογένειας, στην αναζήτηση ενός καλύτερου βιωτικού επιπέδου χωρίς καθυστερήσεις στην καταβολή μισθών.

Ανάλογα με τις ευκαιρίες που ενδεχομένως θα του δοθούν, θα φανει αν με το τέλος του καλοκαιριού η οικογένεια Νταβογιάν θα επιστρέψει στην Ξάνθη ή αν θα παραμείνει πλέον για μόνιμη εγκατασταση στο εξωτερικό.