Γ’ Εθνική: Ενδιαφέρον Ξάνθης και όχι μόνο για τον 18χρονο μέσο Παύλο Σμάλη! Τον πρώτο λόγο ωστόσο έχει ο Πανθρακικός

Πολύ κοντά σε ανανέωση με τον Πανθρακικό παρά τις προτάσεις που έχει μετά και τις εμφανίσεις του στα μπαράζ ανόδου είναι ο 18χρονος πανύψηλος αμυντικός μέσος Παύλος Σμάλης.

Ο 18χρονος (γεννημένος 16-1-2004) ύψους 1.87 αμυντικός μέσος αλλά και ενίοτε και στόπερ ήταν μαζί με τον 19χρονο Χρήστο Σαπνάρα λόγω ηλικίας οι ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν αφού κατάφεραν και ανταπεξήρθαν σε συνθήκες πρωταθλητισμού και ιδίως σε δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες όπως τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ο Σμάλης αν και μαθητής τρίτης Λυκείου δεν έχασε προπονήσεις και αγώνες δείχνοντας πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο αλλά και τον Πανθρακικό, αγωνιζόμενος σε σχεδόν 40 ματς χάνοντας μόνο δυο και σκοράροντας 8 φορές, 7 για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο.

Το παρουσιαστικό του 1.87 χαφ του Πανθρακικού και ο τρόπος παιχνιδιού του δεν πέρασε απαρατήρητο ιδίως στο ματς της Χαλάστρας με τον Καμπανιακό, όπου πολλοί προπονητές αν και καθημερινή ακόμα από ΠΑΟΚ και Αρη βρέθηκαν στις κερκίδες και σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, αρκετές ομάδες της Βορείας Ελλάδας ενδιαφέρθηκαν, όπως και η Ξάνθη που έχει πρόβλημα στελέχωσης του νέου ρόστερ της και ξέρει το Σμάλη χρόνια, αν και την περίοδο αυτή ασχολείται με άλλα σοβαρά θέματα επιβίωσης.

Ο Σμάλης ξεκίνησε από μαθητής Δημοτικού στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεσούνη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Στην συνέχεια αν και μαθητης σχεδόν Γυμνασίου συνέχισε στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης, και ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και κατόπιν ο Ορφέα Ξυλαγανής. Στον Πανθρακικό αγωνίζεται μια διετία από την σεζόν 2020/21 προλαβαίνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup, το φετινό νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.