ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στα γήπεδα ο Ορφέας Σοφικού με προπονητή ένα παιδί της ομάδας τον Γιώργο Τουφάκη

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η δραστήρια σελίδα του Ορφέα Σοφικού παίρνει ζωή με ανακοίνωση που να αφορά τα αγωνιστικά και το όνομα του νέου προπονητή, αφού οι ανακοινώσεις το τελευταίο διαστημα αφορούσαν δραστηριότητα μη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα στην ομάδα επιστρέφει ο έμπειρος κόουτς Γιώργος Τουφάκης με στόχο να στελεχώσει μια καλή ομάδα στην Β’ κατηγορία και να την οδηγήσει σταδιάκά στην π΄ρωτη κατηγορία που αγωνιζόταν πριν την αποχώρησή της από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση του Ορφέα Σοφικού: Η Διοίκηση του Ορφέα Σοφικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Τουφάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Γιώργος, σπλάχνο του Ορφέα, από 14 ετών τίμησε και τιμήθηκε με την μπλε φανέλα του χωριού ως ποδοσφαιριστής ενώ τον Οκτώβρη του 2018 κλήθηκε να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας για πρώτη φορά ως προπονητής στην Α’ κατηγορία τότε σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Τζιαμπαζάκη.

Τη σεζόν 2020-2021 ανέλαβε στην ΑΕ Διδυμοτείχου καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Χρήστου Μαυράκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας.

Την περασμένη χρονιά αποτέλεσε σημαντική μονάδα ως προπονητής στην Ακαδημία Διδυμοτείχου πετυχαίνοντας σε συνεργασία με τον Γιώργο Παυλίδη σημαντικές επιδόσεις με το τμήμα της Κ12.

Γιώργο σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη από υγεία κι επιτυχίες!!