ΕΠΣ Έβρου: Συνεχίζεται η κινητικότητα στον Ορφέα Σοφικού ενόψει της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση

Συνεχίζεται η κινητικότητα στην ιστορική ομάδα του Ορφέα Σοφικού που δυο χρόνια αφότου ανέστειλε την αγωνιστική δράση της, αποφάσισε να επιστρέψει από τη νεα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Με πρόεδρο τον Δημήτρη Λαμπρινάκη, το νέο επταμελές ΔΣ έχει σηκώσει μανίνια και τρέχει όλα τα θέματα έχοντας αρχίσει τον σχεδιασμό για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συλλόγου.

Προτεραιότητα φυσικά υπάρχει σε παιδιά του χωριού και άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο πρόσφατο παρελθον την φανέλα του Ορφέα, ώστε η ομάδα να έχει σε πρώτη φάση αξιοπρεπή παρουσια στην Β’ Κατηγορία.

Στοχος σε αυτήν την χρονικη συγκυρία δεν ειναι φυσικά η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια αλλά η σταθεροποίηση και ύπαρξη της ομάδας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χωριό του Σοφικού.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τον Ορφέα Σοφικού, στο πρωτάθλημα επιστρέφει σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS και η Ασπίδα Θουρίου που πέρυσι είχε δηλωθεί αλλά αποσύρθηκε πριν την διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής.

Επίσης, όπως έχει γράψει επίσης το ThrakiSportS, έχουν γίνει κινήσεις για την ίδρυση μειονοτικης ομάδας στην Ρούσσα, πράγμα που σημαίνει ότι μετράμε τρεις επιπλέον συμμετοχές ομάδων στα πρωταθλήματα σε σχέση με την περσινή σεζόν.