Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ξάνθη για την διασφάλιση δεδουλευμένων (και) από τον αρχηγό Τάσο Παπάζογλου

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ξάνθη για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του φέρεται να έχει καταθέσει και ο περσινός πρώτος αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου.

Ο Παπάζογλου σε αυτήν την δεύτερη θητεία του στην ομάδα της Ξάνθης ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έμεινε και τα δυο χρόνια της εποχής Πάπας στην ομάδα και αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες στην άμυνά της.

Πριν ένα μήνα έγινε γνωστό ότι με την λήξη του συμβολαίου του και μένοντας ουσιαστικά ελεύθερος, αφού δεν έγινε κάποια κίνηση ή πρόταση ανανέωσής του, ο ίδιος έκανε επαφές και τελικά συμφώνησε να συνεχίσει στον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο φέρεται να έχει καταθέσει και προσφυγή για να διασφαλίσει ότι δεν θα χάσει τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Ξάνθη και τα οποία δεν έχει λάβει για το σύνολο του 2022, όπως συμβαίνει και με τους πιο πολλούς πρώην συμπαίκτες του.

Μάλιστα, σε σχολιο του στο facebook ο παλιος ρεπόρτερ της ομάδας Γιάννης Τσιλιγγιρίδης έκανε λόγο για «δυσφορία στην Ξάνθη για τις προσφυγές των δύο πρώην αρχηγών Τάσου Παπάζογλου και Κώστα Θυμιανη».

«Ειδικα για τον δεύτερο που είχε διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη ότι θα του καταβληθούν το συντομότερο!», προσθέτει ο Τσιλιγγιρίδης αναφορικά με τον Θυμιάνη, που όλα δείχνουν ότι με τον τρόπο αυτό κερδίζει την ελευθέρας του, αν και είχε συμβόλαιο με την ομάδα.