Χάνει και τον Θυμιάνη η Ξάνθη – Παρέμεινε απλήρωτος και μετά το 8ημερο παρά την δέσμευση Πάπας και έκανε προσφυγή

Προσφυγή και καταγγελία για λύση συμβολαίου έκανε ο 21 ετών αμυντικός μέσος της Ξάνθης Κώστας Θυμιάνης που έμεινε απλήρωτος παρά το εξώδικο που έστειλε στην ΠΑΕ.

Τα μηνύματα εδώ και αρκετό καιρό μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι για το μέλλον της Ξάνθης. Και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την Πέμπτη (07/07) προστέθηκε ακόμα ένα, καθώς οι διαβεβαιώσεις του Μπιλ Πάπας για εξόφληση του ύψους 18.000 ευρώ χρέους στον Κώστα Θυμιάνη έμειναν στα λόγια.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει ο Βρασίδας Ράπτης για το FL News αναφέρουν ότι ο 21 ετών αμυντικός μέσος κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ, αφού το 8ήμερο από την αποστολή εξωδίκου εξέπνευσε χωρίς ο ίδιος να δει το χρώμα του χρήματος. Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, φέρεται να έχει έρθει ηδη σε συμφωνια με τον Παναιτωλικό.

Ο Θυμιάνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διεκδικεί πλέον 33.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της αποζημίωσης, όπως και τη λύση του συμβολαίου του. Έτσι, η Ξάνθη χάνει έναν διεθνή ποδοσφαιριστή στον οποίο επένδυσε από το 2015, όταν και τον απέκτησε από τον Ηρακλή πτολεμαϊδας, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος – παρόλο που κατα καιρούς τον διεκδίκησαν οι μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες αλλά και ξένοι σύλλογοι.