Πρώην σύντροφος παλιού παίκτη του ΑΟΞ το νέο αμόρε του Καρίμ Μπενζεμά

Δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό της Αμερικανίδας Τζόρνταν Οζούνα, η οποία έχει μία σύνδεση με την Ελλάδα. Ποια είναι αυτή;

Το 32χρονο μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, Παναγιώτη Τριάδη.

Η εντυπωσιακή Αμερικανίδα Τζόρνταν Οζούνα έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου σταρ σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, με τους δυο τους να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι δυο τους βέβαια, δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες από το ίδιο σκάφος και τα ίδια μέρη τούς “πρόδωσαν”, όπως αναφέρουν σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολούνται με τις συντρόφους γνωστών ποδοσφαιριστών και αθλητών (δείτε παρακάτω).

Η σεζόν φαίνεται λοιπόν πως έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος εκτός από πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ μετρά επιτυχίες και εκτός γηπέδου, αφού φαίνεται πως βρήκε το άλλο του μισό.

Μετά από αρκετά χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του, με το μοντέλο να βρίσκει πλέον τον έρωτα στο πλάι του Καρίμ Μπενζεμά.