Στην τελική ευθεία για τις δυο τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Μετα από διακοπή σχεδόν ενός μήνα, μπαίνουμε την προσεχή εβδομάδα στην τελική ευθεία της διεξαγωγής των τελευταίων δύο αγωνιστικών της μεγάλης κατηγορίας του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Φαισαλί του Μαρίνου Ουζουνίδη μπορεί να βρίσκεται οριακά πανω από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι. Κρατάει πάντως την τύχη της στα χέρια της και με δυο νίκες δεν θα πέσει.

Ωστόσο έχει δυσκολο πρόγραμμα. Την άλλη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Αλ Ταε εντός έδρας, που εμφανίζεται βαθμολογικά αδιάφορη αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Αλ Χιλάλ που διεκδικεί πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην 1η θέση.

Αυτη τη στιγμή η ομάδα του Εβρίτη κοουτς ειναι στην 13η θέση με 30 βαθμούς, οριακά πάνω από την ζωνη του υποβιβσμού αλλά ισόβαθμη με την Αλ Ραεντ που δεν ευνοείται και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την ζώνη.

Συνολικά υποβιβάζονται τρεις ομάδες και ψάχνουμε τις δυο που θα ακολουθήσουν την Αλ Χαμζ που εχει μόλις 17 βαθμούς. Κάτω από την Αλ Φααϊσαλί για εναν βαθμό βρίσκεται και η Αλ Μπατίν.

Η Αλ Ετιφάκ και η Αλ Αχλί Σαουντί ειναι εναν βαθμο πάνω από τους 30 ενώ η Αλ Τσααβον δύο, ενώ τρεις ακόμα ομαδες έχουν από 34 βαθμούς και θεωρητικά μπορεί να κινδυνεύσουν, ανάλογα με τα αποτελέσματα της προσεχούς προτελευταίας αγωνιστικής.