Νέα ανακοίνωση Κούγια κατά της οικογένειας Μαρκοσιάν: «Είναι ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής»

Συνεχίζεται το μπαράζ ανακοινώσεων της ΑΕΛ για το θέμα με τον ξυλοδαρμό στην αναμέτρηση της Ξάνθης σε παιχνίδι των Κ20, με την θεσσαλική ΠΑΕ αφού δημοσιοποίησε το όνομα και τη φωτογραφία του ανθρώπουπου όπως υποστηρίζουν έκανε την επίθεση, δίνει περισσότερα στοιχεία για αυτόν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αυτός μαζί με τον αδερφό του Βλαδίμηρο έχουν την ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Ξάνθης».

Επιπροσθέτως η ανακοίνωση αναφέρει ότι «σε αγώνα του Απόλλωνα δάρθηκε ανηλέως διαιτητής», ενώ ολοκληρώνοτας η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει ότι «αυτή την βρώμικη ιστορία θα την φτάσει μέχρι το τέλος».

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ συγκέντρωσε περαιτέρω στοιχεία για τον εγκληματία δράστη του άγριου ξυλοδαρμού του ποδοσφαιριστή Αγγελούλη.

Πληροφορηθήκαμε ότι αυτός με τον αδελφό του Βλαδήμηρο έχουν την ποδοσφαιρική ομάδα Απόλλων Ξάνθης και όπως μας ενημέρωσαν διοικούντες τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων είναι ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής.

Κατά την περσινή περίοδο σε αγώνα του Απόλλωνα Ξάνθης δάρθηκε ανηλέως διαιτητής του τοπικού συνδέσμου και σε διαμαρτυρία οι διαιτητές αρνήθηκαν να διαιτητεύσουν αγώνες για 15 ημέρες, οπότε και διακόπηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα.

Όσα στοιχεία συγκεντρώνουμε τα αποστέλλουμε στη τοπική Αστυνομική Διεύθυνση, στον Εισαγγελέα Ξάνθης, στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο και στην Super League 2.

H ΑΕΛ αυτή την βρώμικη ιστορία θα την φτάσει μέχρι το τέλος».