Super League 2: Διασυρμός του ΑΟΞ με 4-0 στην Καρδίτσα και τέλος το φετινό μαρτύριο!

Την ήττα με 4-0 γνώρισε η Ξάνθη στο φινάλε της φετινής αποτυχημένης σεζόν μέσα στην Καρδίτσα για την 34η αγωνιστική της Super League 2.

Στο 9ο λεπτό, ο Μπιανκόνι μπήκε ωραία στην περιοχή και εκτέλεσε, νικήθηκε αρχικά από τον Τσομπανίδη αλλά στην επαναφορά, ο Μπαντιμπαγκά πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή των κινήσεων, έχασαν μια ευκαιρία με τον Μπιανκόνι στο 15′ ενώ με τη συμπλήρωση του ημιώρου, διπλασίασαν τα τέρματά τους. 

Στο 30ο λεπτό, ο Μπιανκόνι έγινε δέκτης της μπάλας εντός περιοχής σε πλάγια θέση και με όμορφο σουτ, νίκησε τον Τσομπανίδη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. 

Οι Ξανθιώτες επιδίωξαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι αλλά έπεσαν πάνω στον σταθερό τερματοφύλακα Γκέκα που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

O 27χρονος κίπερ σταμάτησε το φάουλ του Τσέλιου στο 32‘ καθώς και το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Γκάβριτς στο 42′, διατηρώντας το 2-0 για την ομάδα του έως τη λήξη του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες απώλεσαν κάποιες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μάνιο στο 50′ ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Τζανακάκη στο 48′.

Ο Πολίτης, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, έβγαλε ωραία πάσα στον Μπιανκόνι, ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τσομπανίδη και σημείωσε το 3-0 για τους κιτρινόμαυρους. 

Οι γηπεοδύχοι έκλεισαν τον χορό των τερμάτων στο φινάλε όταν ο Μπαντιμπαγκά έκανε ωραία ενέργεια, πάσαρε στον Γκίνη ο οποίος τελείωσε τη φάση γράφοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καλαμπόκας, Καρανίκας, Λαγός, Κοτσώνης, Γκίνη, Μπάλλας, Πλέγας, Μάνιος, Μπαντιμπανγκά, Μπιανκόνι.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Μιχαήλ, Φαζός, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος, Τσέλιος (83′ Τσελεμπάκης), Γκόμεζ, Γκάβριτς (68′ Χαλήλ), Δόρης, Δημητριάδης, Αλί Μπάμπα (70′ Θυμιάνης).