Super League 2: Πικρός υποβιβασμός για την Καβάλα! Ηττήθηκε με ανατροπή στην πρώτη Βέροια και αποχαιρέτησε την κατηγορία

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Καβάλα μέσα στη Βέροια στο φινάλε της φετινής σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν πρόλαβε να σώσει την κατηγορία παίζοντας ουσιαστικά μόνο… ένα γύρο.

Σε μια χρονιά που μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο έπαιξε με ερασιτέχνες, προσπάθησε να χτιστεί με επαγγελματίες όσο πιο άμεσα γίνεται κυνηγώντας την υπέρβαση από τον Γενάρη και μετά, ωστόσο δεν πρόλαβε να σώσει τα ασυμμάζευτα.

Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Βέροια, ξεκίνησαν ιδανικά καθώς ο Στικας άνοιξε το σκορ στο 8′ μετά από κόρνερ του Έμπερτ έπιασε όμορφο πλασέ και νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι, έχοντας το μυαλό στα επερχόμενα μπαράζ με τον Λεβαδειακό, ισοφάρισαν στο 29′με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ φάνηκε να έχει αδειάσει από δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει την εστία της Βέροιας, ενώ στο 69′ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Καβάλας, ο Παπαχρήστος με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-1 για την «Βασίλισσα του Βορρά» βάζοντας τέλος στα όνειρα των «Αργοναυτών» για παραμονή. 

Η Καβάλα τερμάτισε στην 15η θέση με 31 βαθμούς, έχοντας πετύχει 21 γκολ και έχοντας δεχτεί 71, τα περισσότερα από αυτά στον πρώτο γύρο όταν αγωνιζόταν χωρίς επαγγελματίες.