Ανοιχτές οι ρεβανς στην Καβάλα! Ήττα – σοκ για τον Νέστο Χρυσούπολης στη Θάσο μετά τη φυγή Κετσιεμενίδη, ισοπαλία για Ορφάνι και Βύρωνα

Με νωπό το σοκ και το “μούδιασμα” του υποβιβασμού στο τοπικό μετά από 7 χρόνια και εν συνεχεία τη φυγή του Ξανθιώτη προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη, ο Νέστος Χρυσούπολης έπαιξε στη Θάσο τη Μεγάλη Τετάρτη, για το πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Καβάλας, χάνοντας 2-1 από τη Δόξα Θεολόγου Ποτού.

Οπως αναφέρει ο Θεόφιλος Ψυχογιός στο soccerpractor, για τους γηπεδούχους σκόραραν οι  Τζετάνι και Λαπούσης. Ο Νέστος ταξίδεψε με 12 παίκτες (έλειπαν βασικοί όπως Αθανασίου, Μπαϊκαρά, Μπλιος, Γρ. Παπαδόπουλος, Φραγκούλης) και το γκολ σημείωσε ο Γαβριήλ, ενώ στη ρεβάνς σε μια εβδομάδα στη Χρυσούπολη θα ξεκαθαρίσει ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού. Μάλιστα η ομάδα της Θάσου έχασε και πέναλτι με τον Μιχάλη Χιονίδη, ενώ στην ομάδα αγωνίζεται και ο ξανθιώτης τερματοφύλακας Βαγγέλης Μπαμπούρης.

Στον άλλο πρώτο ημιτελικό, στο Ορφάνι, ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος (που επισης υποβιβάστηκε πρόσφατα από τη Γ’ Εθνική στο τοπικό), έφερε ισοπαλία 1-1 με τον πρωταθλητή Βύρωνα Καβάλας, που διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική απέναντι σε Πανθρακικό, Αρη Πετεινού κα Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.