Ένας μήνας για την ιστορική έλευση του Ότο Ρεχάγκελ στην Θράκη – Θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έλευση στην Θράκη του Ότο Ρεχάγκελ. Ο γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 θα βρεθεί στις 20 Μαΐου στην περιοχή μας.

Ο Ρεχάγκελ θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κατά την διάρκεια των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, που όλα δείχνουν ότι φέτος θα έχει μεγαλύτερη αίγλη από κάθε άλλη χρονιά.

Με δεδομένη την άφιξη Ρεχάγκελ στην χώρα μας, ήδη υπάρχει δραστηριοποίηση ώστε να βρεθούν εκείνες τις ημέρες στην Θράκη και τα περισσότερα μέλη από την Εθνική Ομάδα που έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Θα είναι ένα ξεχωριστό reunion για τους Legends 2004 μαζί με τον προπονητή που κατάφερε με Ελληνική Ψυχή να εμφυσήσει σε όλους μας τέτοια ιδανικά, ώστε να μας κάνει να πιστέψουμε στο αδύνατο και να το πραγματοποιήσουμε.

Η απόφαση για να γίνει ο Ρεχάγκελ επίτιμος διδάκτωρ του ΔΠΔ είχε ληφθεί εδώ και δυο χρόνια και η σχετική τελετή θα πραγματοποιούνταν τότε, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Εστω και με δυο χρόνια καθυστέρηση θα υλοποιηθεί.

Με την ευκαιρία της παρουσιας του Ρεχάγκελ στον Νομό Ροδόπης, θα τιμηθεί και από τις τοπικές αρχές του Δήμου Κομοτηνής και του Δήμου Μαρωνειας – Σαπών, σε ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή.