Pre League: Ήττα και… νέα μπαράζ ανόδου για τον Άθλο Ορεστιάδας – Υπέκυψε από τον Αριστοτέλης Σκύδρας

Μαθημένος στα δύσκολα φέτος ο Άθλος Ορεστιάδας, ο οποίος έχει περάσει αρκετά στη φετινή σεζόν, ηττήθηκε και δεύτερη φορά από τον Αριστοτέλη Σκύδρας και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει την απευθείας άνοδο, με αποτέλεσμα να οδηγείται στο να αγωνιστεί σε νέα μπαράζ ανόδου με τον Φίλιππο Βέροιας.

Στα της αναμέτρησης, με εξαίρεση το πρώτο σετ, όπου ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και εν πολλοίς έκρινε και λόγω ψυχολογίας την έκβαση της αναμέτρησης, ο Αριστοτέλης Σκύδρας είχε επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του, φτάνοντας έτσι στην συνέχεια σε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, όταν και ο Αριστοτέλης προηγήθηκε με 11-13, με τους αθλητές του Θοδωρή Χουσίδη να μειώνουν την διαφορά, να ισοφαρίζουν και να πηγαινουμε έτσι ως το 27-27, όπου οι φιλοξενούμενοι πιο ψύχραιμοι έγραψαν το 0-1.

Στο δεύτερο σετ, ο Άθλος ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 13-12, με τον Αριστοτέλη να απαντάει για το 16-19, προβληματίζοντας αρκετά τον Άθλο. Τη διαφορά αυτή οι φιλοξενούμενοι την κράτησαν αλλά και την αύξησαν, γράφοντας έτσι το 0-2 και βάζοντας πλέον γερά θεμέλια για τη νίκη.

Στο τρίτο σετ, ο Άθλος παρότι προηγήθηκε με 9-8, δεν μπόρεσε να αντέξει στον ρυθμό του Αριστοτέλη και έτσι το 0-3 γράφτηκε με το 21-25, με τους Μακεδόνες να παίρνουν την απευθείας άνοδο στην Volley League.

Βασει της προκήρυξης, ο Άθλος θα πρέπει πλέον να αγωνιστεί σε νέους αγώνες μπαράζ με τον τελευταίο της Volley League, Φίλιππο Βέροιας, στις δύο νίκες, για την τελευταία θέση της επόμενης Volley League.

Τα σετ: 0-3 (27-29, 19-25, 21-25)

ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Ντα Σίλβα, Φερέιρα, Αλεξάκης / Δαρίδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Σκαρλατίδης, Ράπτης.
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Βλαχόπουλος, Κανέλλος, Τόρες, Μαγκαλάες, Σαρικεΐσογλου, Αρμενάκης / Αντωνίου (λ), Γκόρτσανιουκ, Παντακίδης.