Επίσημη προσέγγιση στον Γιούρι Λοντίγκιν για να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης με τριετές συμβόλαιο ύψους 750.000 ευρώ

Επίσημη προσέγγιση στον Γιούρι Λοντίγκιν φέρεται να έκανε ο ισχυρός άνδρας του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερο.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το Tranfer Greeks, το οποίο είχε αναφέρει από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ο Άρης και ο Θεόδωρος Καρυπίδης, έχουν υψηλά στους μεταγραφικούς στόχους τους τον πρώην τερματοφύλακα του ΑΟΞ και νυν του ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, προσπάθησε να τον αποκτήσει και κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά έπειτα από συζητήσεις, θεωρήθηκε πιο σωστό να αποκτηθεί ως ελεύθερος, ώστε να μην καταβάλλει και ο Άρης χρήματα για την απόκτηση του.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, προσφέρει 250 χιλιάδες ευρώ ετησίως στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και συμβόλαιο 3 ετών για να τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης (αρα συνολικά 750.000 σύμφωνα με το δημοσίευμα).

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είχε μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά οι πληροφορίες του Transfer Greek αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στο να δώσει χέρια με τους “κιτρινόμαυρους” και να γίνει ο 2ος παίκτης μετά τον Μάρβιν Πίρσμαν που θα πάει από τα Γιάννενα στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Φυσικά, όλα αυτά για να συμβούν, θα πρέπει ο Άρης να δικαιωθεί στην υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS, κάτι για το οποίο, υπάρχει θετική αύρα στην ΠΑΕ.