Κρέμασε οριστικά την σφυρίχτρα του στην φιέστα του Ιπποκράτη ο Θεόδωρος Σκίνδρης του Συνδέσμου Διαιτητών Έβρου

Έπειτα από τριάντα τέσσερα (34) έτη ενασχόλησης στο άθλημα του ποδοσφαίρου σε Εύβοια, Ξάνθη, Καβάλα, Βοιωτία και Έβρο ο Θεόδωρος Σκίνδρης «κρέμασε την σφυρίχτρα» του διαιτητή.

Αυτό συνέβη μετά από το παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μεταξύ του πρωταθλητή Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης και της Θράκης Φερών, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στο γήπεδο Δραγάνας.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει ότι αποχωρεί, αφού το είχε κάνει και πριν από επτά χρόνια αλλά επέστρεψε. Ωστόσο αυτή φαίνεται ότι είναι οριστική.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο άθλημα και στους συναδέλφους του διαιτητές, για να προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές και την εμπειρία του των τριών δεκαετιών ενεργούς δράσης! Άλλωστε αφήνει και ο ίδιος διάδοχη κατάσταση.

Συγκεκριμένα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σκίνδρης:

“|Και έτσι η αυλαία έπεσε .1988 μια Κυριακή ξεκίνησε αυτή η πορεία στην Διαιτησία με εθνικές κατηγορίες κλπ.2022 σήμερα Κυριακή 34 ολόκληρα χρόνια πριν λίγο έλαβε Τέλος.Μεσα σε αυτή την μεγάλη διαδρομή με εύκολα αλλά και δύσκολα Σαββατοκύριακα με ήλιο βροχή και χιόνια πήρε Τέλος.Ολα αυτά τα χρόνια γνώρισα μεγάλες ομάδες μεγάλους προπονητές και καθηγητές Διαιτησίας συναδέρφους .Έπαιξα Εύβοια Ξάνθη Καβάλα Βοιωτία Έβρο.
Ολοι με αγκάλιασαν με αγάπη και εμπιστοσύνη.Ακομα και ο φίλαθλος κόσμος.Δεν θα ξεχάσω τον αείμνηστο Χρήστο Τοκπασιδη τον αείμνηστο πρόεδρο Διαιτητών Καβάλας. Τον εξαίρετο πρόεδρο Σταυρό Φλωτσιο της Βοιωτίας επίσης τον πρόεδρο Διαιτητών Ξάνθης.
Και Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτητών κ.Ιωαννη Στρατουδη κ.Ουζουνιδη Γιώργο και Κυριαζιδη Γεώργιο. Ομως δεν μπορώ να ξεχάσω ένα τεράστιο άνθρωπο και δάσκαλο διαιτησίας τον Χρήστο Ανδρούτσο.
Οπως επίσης όλους τους προέδρους των ενώσεων που πέρασα.Χρωσταω χρωστάω πολλά στον αείμνηστο πατέρα μου και στην οικογένειά μου για όλα αυτά τα χρόνια. Αφηνω πίσω να συνεχίσουν την Μαρία Σκινδρη και τον γιο μου Σκινδρη Χρήστο τους εύχομαι πάντα επιτυχίες .Σήμερα μετά την βυσσα άλλη μια ιστορική ομάδα ο Πρωταθλητής Έβρου Ιπποκράτης με τίμησε ευχαριστώ και εύχομαι καλή άνοδο στην Γ Εθνική.
Ευχαριστω τον συνάδερφο και φίλο αδερφό Γιάννη Δαλαμπουρα και όλες και όλους τους συναδέρφους όπου και αν αγωνίστηκα.Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο από άλλες θέσεις για να προσφέρω για αυτό που λάτρεψα 34 ολόκληρα χρόνια.
Σας Ευχαριστώ θερμά.”