Κρεμάει την σφυρίχτρα του μετά τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ ο… “Κολίνα του Έβρου”

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό διαιτητική δράση μετά και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου που σφύριξε το Σάββατο έκανε γνωστή ο Θεόδωρος Σκινδρής, γνωστός εξαιτίας της εμφάνισής του και ως… “Κολίνα”.

Ο γνωστός διαιτητής συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια στην διαιτησία, με τα επτά τελευταία να είναι στον Έβρο, όπου υπηρετεί σε μονάδα του Στρατού. Ξεκίνησε από την Χαλκίδα, από όπου και κατάγεται, ωστόσο θεωρεί την περιοχή δεύτερη πατρίδα του. “Από εδώ στον Εβρο ξεκινά και χτυπά η καρδιά της Ελλάδας”, συνηθίζει να λέει. 
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές πολιτεύθηκε, διεκδικώντας την ψήφο των Εβριτών. Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος από το χειροκρότημα του κόσμου μετά τον τελικό στο Δημοτικό Στάδιο της Ορεστιάδας και εξέφρασε την ελπίδα αλλά και την διάθεση να βοηθήσει το τοπικό ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Στο παρελθόν ο Θεόδωρος Σκίνδρης υπηρέτησε και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ξάνθης την δεκαετία του ’90, όπως και της Καβάλας (πέραν αυτών της Στερεάς Ελλάδας). Διαιτητής ονομάστηκε το 1989 σε ηλικία 18 ετών. Πλέον αποχωρεί εν έτει 2015, δηλαδή 26 χρόνια μετά και σε ηλικία 44 ετών, έχοντας σταθερή παρουσία στον Έβρο από το 2008.

“Διανύω τους τελευταίους αγώνες στην καριέρα μου και αυτό ίσως ήταν το τελευταίο σημαντικό παιχνίδι που διηύθυνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ για την τιμή αλλά και τον απλό κόσμο. Θέλω να βοηθήσω το εβρίτικο ποδόσφαιρο, όσο κι αν μερικοί δεν θέλουν, και θα συνεχίσω να το κάνω σαν παρατηρητής διαιτησίας ή από κάποιο άλλο πόστο που θα επιλέξει η ΕΠΣ”, είπε ο ίδιος.
Δείτε την δήλωση που έκανε στην web camera του Ράδιο Έβρος και τον Δημήτρη Μηλίκα μετά τον τελικό του Σαββάτου