Γ’ Εθνική: Νίκησε με ανατροπή το πεσμένο Ορφάνι και ελπίζει σε νέα νίκη και… την έφεση για την παραμονή η Αλεξανδρούπολη

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στην έδρα της η Αλεξανδρούπολη, ωστόσο αυτή την δεδομένη στιγμή δεν έχει αντίκρυσμα αφού σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα οδηγεί την ομάδα του Μιχάλη Φλώρου στο τοπικό, εφόσον παραμείνει η τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Η Αλεξανδρούπολη είναι στο -3 από τρεις ομάδες και δυστυχώς για αυτήν δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία. Συνεπώς αν πάρουμε σαν δεδομένο οτι το -3 παραμένει, υποβιβαζεται στο τοπικό της ΕΠΣ Έβρου. Ωστόσο έχει δικαίωμα έφεσης και εφόσον το ασκήσει και δικαιωθεί, θα έχει μια ακόμα ευκαιρία παραμονής σε περίπτωση τριπόντου την τελευταία αγωνιστική στο Παραλίμνιο, το οποίο έχει ήδη σωθεί, ώστε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να προσπεράσει δύο εκ των Δοξας Δράμας, Νέστου Χρυσούπολης και Θερμαϊκού Θέρμης.

Ο άνθρωπος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την Αλεξανδρούπολη στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι ήταν ο Στράτος Μαλτέζος. Πέτυχε το ένα από τα δυο τέρματα της ομάδας του δίνοντας στο 62′ προβάδισμα στην Αλεξανδρούπολη με μακρινό σουτ και έχοντας και την βοήθεια του αέρα. Ολοκληρώθηκε έτσι η ανατροπή που είχε αρχίσει 13 λεπτά νωρίτερα από ασίστ του Μαλτέζου και τέρμα του Τσιεγγελίδη.

Κάπως έτσι η Αλεξανδρούπολη που αγωνίστηκε χωρις τους τιμωρημένους Γκαιδατζή και τους ‘Αγγελο και Κώστα Πατσιώρα, απάντησε στο τέρμα του Πιπερτζή τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ για τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ραβικάλη και Πατσιάδη, όλοι της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Παπαδόπουλος, Δορουγιδένης (90′ Γεωργαντζόπουλος), Λίτσιος, Τσιτσεκίδης (70′ Σιώπης), Μπαρμπαγιάννης, Τσιεγγελίδης, Παγωνίδης (82′ Μαντζίρης), Μαλτέζος, Αμπραχαμιάν (82′ Σιδηρόπουλος), Καρακασίδης (90′ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Μαδένης, Αναστασιάδης, Τσακιρίδης, Μηλιάδης, Τραχανάς, Αραμπατζής, Ewoma, Τσάτσος, Πιπερίδης, Πέτκος, Σαλπιγγίδης.