Μαχητής όπως πάντα βελτίωσε την φετινή του κορυφαία επίδοση ο Δουβαλίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου

Στον 6ο διάδρομο της δεύτερης προκριματικής σειράς τον 60 μ. εμπ. αγωνίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης στην τρίτη και τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Ο Δραμινός πρωταθλητής έτρεξε τα 60μ με εμπόδια σε 7.77 για να κάνει φετινό ρεκόρ και να βρεθεί 6ος στη σειρά του. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής των εμποδίων και μοναδικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε αυτό το πρωτάθλημα, ήρθε στη Σερβία έχοντας περάσει δύσκολη σεζόν καθώς δεν είχε εγκαταστάσεις για προπονήσεις στη Δράμα ενώ στον κλειστό είχε δώσει τρεις όλους κι όλους αγώνες. Αυτό που κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει όμως για τον Δουβαλίδη είναι πως ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν μαχητής.

Μετά την ολοκλήρωση των έξι προκριματικών σειρών, με γρηγορότερο τον Αμερικανό κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Γκραντ Χόλογουεϊ (7.40), ο Δουβαλίδης κατετάγη 31ος. Ο ημιτελικός έκλεισε στα 7.74. Στα ημιτελικά κατάφερε να προκριθεί ο Κύπριος πρωταθλητής (με καταγωγή από την Σερβία) Μίλαν Τραϊκοβιτς. Ο Δραμινός πρωταθλητής μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ στο πως έχει καταφέρει να βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στην επιθυμία του να παρατείνει την καριέρα του έως το 2024 και να αγωνιστεί στο Παρίσι.