Super League: «Μαχαιριά» στο 90+2′ για Τεννέ στο Περιστέρι! Μεγάλα διπλά για Ιωνικό, Λαμία και Αστέρα Τρίπολης

Την ήττα με 1-0 δέχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης του Μπάμπη Τεννέ στο Περιστέρι στην πρεμιέρα τον πλέι άουτ, χάρη στο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την προτελευταία Λαμία και δυσκολεύει εξαιρετικά η μάχη της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού.

Οι Φθιώτες πήρες τεράστιας σημασίας διπλό μέσα στον Παναιτωλικό με 1-2, με τους Μανούσο και Ελευθεριάδη να δίνουν προβάδισμα με 0-2 στη Λαμία, με τον Αλμέιντα στο 83′ να μειώνει για το τελικό 1-2. Η Λαμία είναι στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς και αυτή τη στιγμή είναι στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής με μια ομάδα από την SL2.

Διπλό παραμονής πέτυχε και ο Ιωνικός που προηγήθηκε με 0-3 μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ χάρη στα γκολ των Ρομαό, Μύγα και Ντάλσιο, με τον ΟΦΗ να μειώνει σε 2-3 με τον Φελίπε και τον Ντουρμισάι, αλλά να μην μπορεί να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Στην πιο αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρας Τρίπολης, οι Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς επικράτησαν με 0-2 όπως διαμορφώθηκε από νωρίς με τα γκολ των Σίτο και Κρεσπί.