Α2 Ανδρών: Ήττα στα Γιάννενα για τον Έβρο Σουφλίου – Θέλει νίκη την επόμενη αγωνιστική για μαθηματική σωτηρία

Σε προσωρινούς μπελάδες μπήκε ο Έβρος Σουφλίου μετά την ήττα που σημείωσε στα Γιάννενα απέναντι στον τοπικό Πανηπειρωτικό.

Το πρώτο σετ ήταν και το κομβικότερο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο από την αρχή του σετ, αλλά δύο σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία για τον Πανηπειρωτικό έγειρε το πρώτο σετ με 25-23 στους γηπεδούχος, κάνοντας έτσι το 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Μούχλια έβγαλε σπουδαία αντίδραση στο δεύτερο σετ και με διάρκεια και καλό ρυθμό έκανε το 1-1 με 16-25, βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους Εβρίτες.

Η καλή εικόνα του Έβρου δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Πανηπειρωτικός με καλό ρυθμό στην επίθεση και με λιγότερα λάθη έκανε αρχικά το 2-1 με 25-17 και στη συνέχεια το 3-1 με 25-19, παίρνοντας σημαντική νίκη στην μάχη παραμονής.

Πλέον, ο Έβρος Σουφλίου χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ το επόμενο Σαββατοκύριακο απέναντι στον Ίκαρο Έδεσσας, εντός έδρας για να κλειδώσει μαθηματικά την παραμονή στην Α2 Ανδρών.

Τα σετ: 25-23, 16-25, 25-17, 25-19

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Σταυρόπουλος, Κων. Αλεξούδης, Κάλφας (λ), Παπαδημητρίου, Ιασ. Αλεξούδης, Μούχλιας, Τάσιου.