Γ’ Εθνική: Αμφίρροπα και κρίσιμα ματς για τους Θρακιώτες σε Αλεξανδρούπολη, Χρυσούπολη και Ξάνθη (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με σημαντικούς αγώνες όσο αφορά την παραμονή συνεχίζεται ο 1ος ομιλος της Γ’ Εθνικής με την 18η αγωνιστική, όπου πιθανότατα θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής ο Αγροτικός Αστέρας.

Οι ομάδες της Θράκης δίνουν σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή τους, με τον Άρη Αβάτου να φιλοξενεί τον ισόβαθμο Πανδραμαικό, η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί τον άηττητο και πρωταθλητή Αγροτικό Αστερα , ενώ τέλος ο Ορφέας Ξάνθης φιλοξενείται στην Χρυσούπολη από τον Νέστο Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Ξεκινάμε από το Κουτσό Ξάνθη όπου ο κακός τον τελευταίο μήνα και χωρίς νίκη πέντε αγωνιστικές Άρης Αβάτου (27 βαθμοί) μετά την τρίτη σερί εκτός έδρας ήττα από τον ανεβασμένο Θερμαικό κόντρα στον ισόβαθμο και επίσης απογοητευτικό και χωρίς νίκη 6 αγωνιστικές Πανδραμαικό, θέλει βαθμούς ή βαθμό ώστε να εξασφαλίσει μαθηματικά γρήγορα την παραμονή του. Στον πρωτο γύρο οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1.

Στην Αλεξανδρούπολη (20 βαθμοί) οι Εβρίτες φιλοξενούν το πρωταθλητή και μόνη αήττητη ομάδα στην Ελλάδα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με στόχο να του σπάσει το αήττητο και να κανεοι το 3/3 τον τελευταίο μήνα στο «Φώτης Κοσμάς». Στον πρωτο γύρο, οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες 0-0.

Τέλος στην Χρυσούπολη ο μαχητικός Ορφέας Ξάνθης (18 βαθμοί) παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά κόντρα ίσως στην πιο φορμαρισμενη ομάδα του πρωταθλήματος τον Νέστο Χρυσούπολης (21 βαθμοί) που και αυτός καίγεται για την νίκη. Στον πρωτο γυρο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που εαν ξανασυμβεί δεν συμφέρει κανένα

Tα υπόλοιπα 3 παιχνίδια, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Εθνικός Σοχού, Απόλλων Παραλιμνίου – Θερμαϊκός Θέρμης και Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Πλαγιάς είναι αμφίρροπα, με τις ομάδες να καίγονται για την σωτηρία τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Εθνικός Σοχού
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης
Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός
Αλεξανδρούπολη FC – Αγροτικός Αστέρας
Απόλλων Παραλιμνίου – Θερμαϊκός Θέρμης
Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Πλαγιάς