Η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα έρχεται την Τετάρτη στην Θράκη με σκοπό να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο

Εναν πολύ δύσκολο αγώνα δίνει η Αλεξανδρούπολη στην έδρα της την Τετάρτη όπου φιλοξενεί το βέβαιο πρωταθλητή του 1ου ομίλου Αγροτικό Αστέρα που μέχρι τώρα κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ, να είναι η μοναδική σε σύνολο 129 ομάδων σε Super League, Super League 2 και Γ’ εθνική που είναι αήττητη.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου, Χάρη Ψάλτη και Παύλου Καθάριου μετά και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο Χαριλάου με 2-1 την Κυριακή, θέλει να διατηρήσει το αήττητο όσο γίνεται περισσότερο και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Κάτι τέτοιο έκαναν πέρσι στην Γ’ Εθνική (αν και 4η κατηγορία) ο Ποσειδωνας Μηχανιώνας, ο Πανιώνιος, η Θυελλα Ραφήνας, η Ζάκυνθος, η Αναγέννηση Καρδίτσας (αήττητη και στα μπαράζ), και οι Πανσερραικός και Επισκοπή πρόπερσι, ενώ ήττες έκαναν στην Γ’ Εθνική η ΑΕΚ και ο Άρης.

Ο Αγροτικός Αστέρας θυμίζουμε είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τις σεζόν 1977-78 και 2013-14 και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής τις σεζόν 1993-94 και 2001-02.

Οι “πράσινοι” παίζουν την Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα που καίγεται για βαθμούς για την παραμονή της, χωρίς τον τιμωρημένο Σαρβανίδη και έχοντας 12 βαθμούς διαφορά, ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο Άρης Αβάτου-Πανδραμαϊκός, ακόμα και με με ήττα 3 στροφές πριν το τέλος θα είναι οι πρώτοι πρωταθλητές στους 7 ομίλους της Γ’ Εθνικής! Αήττητοι ή όχι θα ξέρουμε το απόγευμα της Τετάρτης.