Γ’ Εθνική: Έξι κίτρινες, πρόστιμο 350 ευρώ και τιμωρίες για Σιώπη και Σιδηρόπουλο η κληρονομιά της Αλεξανδρούπολης από τη Δράμα

Βαρύτατο ήταν το τίμημα για την Αλεξανδρούπολη από το παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό στη Δράμα, εκεί από όπου η ομάδα του Έβρου έφυγε με τον βαθμό τις ισοπαλίας αν και θα μπορούσε για λίγο να πάρει και τρίποντο, αφού ισοφαρίστηκε στο τέλος.

Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, καθώς συνολικά έξι παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης δέχτηκαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η ομάδα του Μιχάλη Φλωρου τιμωρηθηκε αμεσα με προστιμο 300 ευρω.

Η ομάδα θα χρειαστεί να καταβαλει ομως και άλλα περίπυ 50 ευρω για καθεμια απο τις κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες της: 17 ευρω για την καρτα στον Γεωργαντζοπουλο και από 10 ευρω για τις κάρτες σε Αμπραχαμιαν, Καρακασίδη και Τσιεγγελίδη.

Ακόμα οι Αλέξαδρος Σιδηροπουλος και Δημήτρης Σιώπης είδαν την 4η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να απουσιάσουν σε έναν αγωνα, την προσεχή αγωνιστικη κόντρα στον πρωτοπορο Αγροτικο Αστερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.