Super League: Σκόρπισε με την ΑΕΚ γκολ Ιωαννίδη και τριάρα ο Παναθηναϊκός! Νίκες για Ολυμπιακό και Άρη, γκέλα ο ΠΑΟΚ

Τη νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Λεωφόρο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, αφού σκόρπισε με 3-0 την ΑΕΚ, σκορ που δημιουργήθηκε από το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού.

Ο Αϊτόρ άνοιξε το σκορ στο 16′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Παλάσιος δύο λεπτά μετά βγήκε στην αντεπίθεση από δεξιά και πλάσαρε για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κομοτηναίος σέντερ φορ Φώτης Ιωαννίδης στο 28′ με εξιαρετική προβολή, ύστερα από σέντρα του Αϊτόρ.

Στα άλλα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολε με 2-0 του ΟΦΗ χάρη στο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκεζ στο 19′ και το αυτογκόλ του Ντουρμισάι στο 89′, αυξάνοντας τη διαφορά στο +13 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, καθαρίζοντας και τυπικά την υπόθεση πρωτάθλημα.

Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ είχε μείνει στο 1-1 με τον Ιωνικό στην Τούμπα, με τον Σβάμπ να ανοίγει το σκορ στο 33′ με πέναλτι και τον Τουράμ στο 58′ με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, άλμα εισόδου στα πλέι οφ έκανε ο Άρης που επικράτησε με 0-2 του Αστέρα στην Τρίπολη με γκολ των Καμαρά στο 41′ και Σάσα στο 90+7′, ενώ Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο.

Η αγωνιστική δράση κλείνει την Δεύτερα με τις αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία.