Πανελλήνιοι Χειμερινοί Κολύμβησης: Τέσσερα μετάλλια ο ΝΟΑ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Παπαδόπουλο

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν ο κορυφαίος από πλευράς Θράκης στους πανελλήνιους Χειμερινούς Αγωνες Κολύμβησης Open που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με τον ΝΟΑ να κατακτά μέσα σε δυο ώρες τρία μετάλλια, τα δύο με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και το τρίτο στην σκυτάλη 4×100 μεικτής ομαδικής, στην οποία επίσης μετείχε ο Παπαδόπουλος. Αν προσθέσουμε και το ασημένιο μετάλλιο της σκυτάλης της Παρασκευής στο ελεύθερο, ο ΝΟΑ αποχωρεί από την Αθηνα με τέσσερα μετάλλια, δύο σε ατομικά αγωνίσματα και δυο σε ομαδικά, με τον Χρήστο Παπαδόπουλο να έχει συμμετοχή και στα τέσσερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλεξανδρουπολίτης κολυμβητής με παρελθόν και στον ΠΑΟΚ, κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 100 μέτρα ελεύθερο και στα 50 μέτρα πεταλούδα. Επίσης, βοήθησε την σκυτάλη στα 4×100 μεικτή να κατακτήσει την 3η θέση, αφού με τους Τάσο Κούγκουλο, Χρήστο Ρετσίδη και Στράτο Βολτέζο κατέκτησαν βρέθηκαν πίσω μόνο από τις ομάδες του ΑΟ Παλαιου Φαλήρου και του Αρη Θεσσαλονίκης.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της αποστολής και στον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας, τον προπονητή Κώστα Χατζηπέτρου», σχολιάζει σε πανηγυρική του ανάρτηση ο ΝΟΑ, που επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη με τέσσερα μετάλλια.