LIVE από τα Πηγάδια για την 21η αγωνιστική της SL2: ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Καβάλα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – Καβάλα για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΑΟ Ξάνθη – Καβάλα για την 21η αγωνιστική της Super League 2 και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ώρα 16:10 Χωρίς τον τεχνικό Ζόραν Βούλιτς και τον βοηθό του Κώστα Δημητριάδη θα παραταχθεί στην αναμέτρηση ο ΑΟΞ, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό σχεδόν δύο ώρες πριν την αναμέτρηση.

Ώρα 16:16 Η Ξάνθη προέρχεται από την ισοπαλία μέσα στον Θεσπρωτό, με πολλά διαιτητικά παράπονα και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, καθώς η Βέροια επικράτησε και του ΠΑΟΚ Β’ το Σάββατο και ξέφυγε στους 12 πόντους. Ο ΑΟΞ καίγεται για το τρίποντο για να ξαναπλησιάσει στους 9.

Ώρα 16:21 Η Καβάλα παραμένει στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς, ωστόσο είναι μια διαφορετική ομάδα από σε σχέση με τους ερασιτέχνες του α’ γύρου. Παρ’ όλα αυτά, προέρχεται από δύο ήττες με Καρδίτσα εκτός έδρας (1-0) και Πιερικό εντός (1-2).

Ώρα 16:24 Στον πρώτο γύρο η Ξάνθη με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο είχε κερδίσει 0-6 με σβηστές μηχανές, με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Ιμπραΐμι (2), Γκινσάρι, Φαζός, Δημητριάδης και Πλατέλλας. Η Καβάλα μάλιστα είχε ξεκινήσει την αναμέτρηση με 10 παίκτες για… απίθανο λόγο

Ώρα 16:27 Τέσσερις παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ των Καβαλιωτών έχουν παρελθόν στην Ξάνθη, οι δύο από αυτούς μάλιστα κατάγονται από την πόλη της Θράκης και έχουν αναδειχθεί ποδοσφαιρικά από τις ακαδημίες του ΑΟΞ. Όλα τα ονόματα με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:31 Σε πολύ κακή κατάσταση το γήπεδο του ΑΟΞ, έχει μαζέψει νερό και φαίνεται ότι κάνει πολύ δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής.

Ώρα 16:33 Η ενδεκάδα του ΑΟΞ: Ίτσο, Πολίμος, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Γκινσάρι, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά, Βιθέντε, Τσέλιος, Δόρης, Ουνγιαλίδης

Ώρα 16:35 Η ενδεκάδα της Καβάλας: Κυρίτσης, Καζατζίδης, Σπάσιτς, Πανουργιάς, Σουλεϊμάν, Θωμαΐδης, Στίκας, Ντα Σίλβα, Μπελεβώνης, Έμπερτ, Σταμένκοβιτς.

Ώρα 16:39 Τελικά αποτελέσματα στα παιχνίδια των 15.00:
Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 0-0
Ηρακλής – Τρίκαλα 0-1
Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 0-1
Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας 2-2
Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Ώρα 16:44 Aπόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους μπούκερς η Ξάνθη, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.44. Η Ισοπαλία ποντάρεται στο 4.05, ενώ το διπλό των φιλοξενουμένων είναι στο 7.20.

Ώρα 16:49 Ο Μιχαήλ Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε στην αναμέτρηση της Ξάνθης στα Πηγάδια με την Καβάλα για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Ώρα 16:55 Όλα έτοιμα για την έναρξη.

1′ Σέντρα στο ματς

6′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα, ο Ίτσο απομακρύνει το σουτ του Σταμένκοβιτς.

8′ Ο Αλί Μπαμπά βρίσκει δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται ορθά ως offside.

9′ Κίτρινη στον Πανουργιά.

12′ Πολύ καλός ρυθμός παρά τον βούρκο στο Xanthi FC Arena.

14′ Κίτρινη στον Βιθέντε.

15′ Καλό σουτ του Γκινσάρι, μπλόκαρε ο Κυρίτσης.

17′ Σουτ του δραστήριου Αλί Μπαμπά, η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

20′ Η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα 6-7 λεπτά, αλλά από εκεί και πέρα η Ξάνθη έχει ανεβάσει ρυθμό. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν ιδανικό για τους Ξανθιώτες, γιατί όσο περνάει ο χρόνος το γήπεδο θα γίνεται και χειρότερο.

25′ Μακρινό σουτ του Δόρη, μπλοκάρει ο Κυρίτσης.

34′ Μένει στον αγωνιστικό χώρο ο Μιχαήλ, φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

37′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΟΞ, ο Παπάζογλου στη θέση του Μιχαήλ.

43′ Έχει πέσει ο ρυθμός λίγο πριν το ημίχρονο.

45′ 1 λεπτό οι καθυστερήσεις.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Καβάλα 0-0.

Ώρα 17:50 Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο ρυθμός ήταν ανέλπιστα καλός, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για να ανοίξουν το σκορ. Η Ξάνθη βρήκε δίχτυα με τον Αλί Μπαμπά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για offside.

Ώρα 18:10 Καθυστερούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων. Δύο αλλαγές για τον ΑΟΞ. Διαμαντόπουλος και Δεληγιαννίδης παιρνούν στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Γκινσάρι και Ουνγιαλίδη.

Ώρα 18:12 Ο διαιτητής θα εξετάσει τον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β΄μέρους. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής.

Ώρα 18:13 Έχει αυξηθεί ο άνεμος στα Πηγάδια.

Ώρα 18:15 Ο Ματσούκας αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας. Όλα έτοιμα για την έναρξη.

46′ Σέντρα στο β΄μέρος. Τρεις αλλαγές και για την Καβάλα.

48′ Άλλαξε φανέλα στο ημίχρονο η Καβάλα. Από μπλε έγιναν… μαύροι.

55′ Διακοπή στο ματς με το σκορ στο 0-0. Ο διαιτητής Ματσούκας σφυρίζει και στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του ανέμου.

Ώρα 18:40 Ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η οριστική αναβολή στα Πηγάδια όπως ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα. Σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργανώτρια, το υπόλοιπο της αναμέτρησης (από το 55:25), θα διεξαχθεί αύριο στις 17.00, αν είναι δυνατόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα οριστεί νέα ημερομηνία. μεγάφωνα η οριστική διακοπή στα Πηγάδια.

Ώρα 18:45 Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί αύριο στις 17.00 από το σημείο στο οποίο σταμάτησε (55:20). Σε περίπτωση που δεν μπορεί να διεξαχθεί, θα οριστεί νέα ημερομηνία.