Ελλαδάρα! Αποχώρησε για 2η φορά σε 50 μέρες ο Φέστα και ανέλαβε για 6η θητεία τον Απόλλωνα ο Μπάμπης Τεννές

Η νέα ήττα τον Απόλλωνα Αθηνών από τον Ιωνικό με 4-0, έφερε εξελίξεις και έτσι με ένα μήνα καθυστέρηση, ο Μπάμπης Τεννές που πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο του ΑΟΞ, επιστρέφει στον Απόλλωνα για την έκτη θητεία του, ενώ ο Τζιανλούκα Φέστα αποτελεί για δεύτερη φορά παρελθόν στην ίδια σεζόν!!!

Στο τιμόνι των «κυανόλευκων» επιλέχθηκε μια γνώριμη λύση, η οποία ωστόσο δεν είχε προχωρήσει πριν από περίπου έναν μήνα και μετά την απομάκρυνση του Μαρκ Γκρότε. Θυμιζουμε ο Φεστα αντικατέστησε τον Γιάννη Πετράκη, αποχώρησε στις 6 Γενάρη, και αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Γκρότε, τον οποίο και αντικατέστησε για λίγα ματς. Ωστοσό με τον Φεστα ο Απόλλωνας είχε τις 2 μοναδικές του νίκες.

Ο πολύπειρος προπονητής, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για να είναι ο τεχνικός ηγέτης της ιστορικής ομάδας με κλειστή συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2023! Αυτό σημαίνει ότι ο Τεννές θα μείνει στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης και τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα με το αν επιτευχθεί η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα 1 ή όχι…

Ο Μπάμπης Τεννές, έχει ήδη βρεθεί στον πάγκο του Απόλλωνα 5 φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1997, μετά ήταν για ένα μήνα στα τέλη του 2013 (Οκτώβριος-Νοέμβριος), εν συνεχεία τον ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2016, τη σεζόν 2018-19 ήταν εκ νέου για ένα μικρό χρονικό διάστημα (Νοέμβριος 2018-Μάρτιος 2019), όπως και τη σεζόν 2019-20.

Συνολικά ο 69χρονος τεχνικός έχει κοουτσάρει τον Απόλλωνα Σμύρνης σε 105 επίσημα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η συμφωνία με τη διοίκηση είναι γεγονός και ο Τεννές θα βρεθεί στην προπόνηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» το Σάββατο, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, που έχει χαρακτήρα τελικού.