Γ’ Εθνική: Αποχώρηση-σοκ Μαγκαφίνη από το Ορφάνι και ανακοίνωσή του από τον ιστορικό Παναρκαδικό!

Μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, ο προπονητής, Δημήτρης Μαγκαφίνης που θα αντικαταστήσει τον Εβρίτη πρώην παίκτη του ΑΟΞ Σάββα Καρυπίδη.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας του Ορφανίου έκανε γνωστή την αποχώρηση του έμπειρου με τον Γιάννη Μπάτζιο να είναι προσωρινός αντικαταστάτης του 6 στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για έναν γνώστη της Γ’ Εθνικής που καταφθάνει στην Τρίπολη αφενός για να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται την υπόθεση παραμονή για το τριφύλλι και αφετέρου για να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα.

Η αναβολή της αγωνιστικής του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (26-27/02) θα δώσει χρόνο στον βορειοελλαδίτη κόουτς να δουλέψει με τους νέους παίκτες του ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στο αρκαδικό ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας απέναντι στον Ερμή Μελιγούς.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναρκαδικού: «Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη. Γεννημένος στη Θάσο τον Μάιο του 1968, ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έκανε την πρώτη του «εμφάνιση» σε εθνικές κατηγορίες το 2009 ως προπονητής της Ζακύνθου, ενώ έχει εργαστεί σε Κόρινθο, Αστέρα Μαγούλας, Ορφέα Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ερμιονίδα, Νέστο Χρυσούπολης, ΑΟ Παλαιοχώρας, Λευκίμμη, Τηλυκράτη, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Δημήτρη, καλή επιτυχία στο έργο σου!»