Πανελλήνιοι Χειμερινοί Κολύμβησης: Νίκησε Ολυμπιακό και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου η σκυτάλη του ΝΟΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας του ΝΟΑ στα 4×100 ελεύθερο στην πρώτη ημέρα των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων Open Κολύμβησης, που διεξαγονται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης με τους Τασο Κουγκουλο, Στρατο Βολτέζο, Δημήτρη Βαρσαμίδη και Χρήστο Παπαδόπουλο τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 3:25.22, μπροστά ακόμα και από την ομάδα του Ολυμπιακού που περιορίστηκε στην τρίτη.

Ανέβηκε έτσι στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ στο πρώτο ανέβηκε αυτή του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη κούρσα σε δυο ωρες στην οποία κολύμβησε ο Κουγκουλος, που άγγιξε άλλα δυο μετάλλια στα 50 μέτρα ύπτιο και στα 100 μέτρα πεταλούδα, αλλά σε αμφότερους τους τελικούς έμεινε στην 4η θέση.

Στον τελευταιο αυτο τελικο αξίζει να σημειωθεί ότι μετείχαν ακόμα ο Βολτέζος και ο Βαρσαμίδης, δηλαδή τρεις από τους οκτω του τελικου ήταν αθλητές του ΝΟΑ. Ο Βαρσαμίδης έμεινε 8ος, ο Βολτέζος στην 5η θέση και ο Κουγκουλος στην 4η ενώ τα μετάλλια κατέκτησαν οι Κώστας Σταμου, Αποστολος Χρήστου και Ανδρέας Βαζαίος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.