Α2 Ανδρών: Στέλνουν στην Άρτα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την αναμέτρηση με τον Πανηπειρωτικό

Σε μεγάλη ταλαιπωρία θα μπει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α2 Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, οι Εβρίτες θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν στην Άρτα αντί για τα Γιάννενα για να αντιμετωπίσουν τον Πανηπειρωτικό. Αυτό θα συμβεί καθώς στο γήπεδο της ομάδας των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί μεγάλη διοργάνωση σε άλλο άθλημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ώρες για τη διεξαγωγή αγώνα.

Φυσικά, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμφώνησε στην αλλαγή γηπέδου, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι θα ταξιδέψει αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά από τα Γιάννενα, για να αγωνιστεί και συγκεκριμένα στην Άρτα. Η πλευρά του Εθνικού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο ThrakiSportS απορεί με την απόφαση αυτή, καθώς στις γύρω περιοχές υπάρχουν κλειστά, όπως σ’ αυτό των Γρεβενών.

Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή είχε ορίσει ώρα έναρξης της αναμέτρησης στις 16:00, αύριο το Σάββατο, κάτι που προκάλεσε την αγανάκτηση των ανθρώπων του Εθνικού, καθώς θα έπρεπε η ομάδα να αναχωρήσει την Παρασκευή το μεσημέρι, πράγμα αδύνατο καθώς αρκετοί αθλητές είναι είτε εργαζόμενοι είτε μαθητές. Η ώρα τελικώς μεταφέρθηκε για τις 18:00 του Σαββάτου, έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις, με τον Εθνικό να αναγκάζεται να ξεκινήσει το αυριανό του ταξίδι από πολύ νωρίς, ενώ μετά την αναμέτρηση θα διανυκτερεύσει στην Άρτα.