Γ’ Εθνική: Εντυπωσιακός ο Νέστος Χρυσούπολης του Κετσιεμενίδη τον Φλεβάρη με 4/4 ανεβάζοντας ψηλά το όριο παραμονής

Καταδικασμένος φαινόταν προ μηνός ο Νέστος Χρυσούπολης του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, αφού μετά τις ήττες από Αρη Αβάτου και τον Αγροτικό Αστέρα για την 12η αγωνιστική, βρέθηκε μόνος τελευταίος με μόλις 8 βαθμούς και 5 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ωστόσο τα πράγματα από τότε έχουν αλλάξει, αφού ο Ξανθιώτης προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, αν και απουσίαζε 1,5 χρόνο στις ακαδημίες του ΑΟΞ και δεν ξεκίνησε αυτός την σεζόν, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και με 4 σερί νίκες να είναι από τα φαβορί πλέον για την σωτηρία.

Ο Νέστος τον τελευταίο μήνα κάνει πορεία πρωταθλητισμού, με 4 νίκες, 3-0 την Αναγέννηση Πλαγιάς, 3-1 τον Θερμαικό, 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι και 1-0 τον δυνατό Απόλλωνα Παραλιμνίου, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 20 βαθμούς και να είναι γέρα στο παιχνίδι της παραμονής.

Την Κυριακή παίζει ένα σημαντικό ματς στον Σοχό κόντρα στον σκληροτράχηλο Εθνικό και θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διευρύνει το σερί του και όπως φαίνεται να ανεβάσει πάνω από τους 30 βαθμούς το όριο της παραμονής.