Αισιόδοξος ο Σαμπανίδης: «Μόνο για το διπλό στην Ξάνθη, αντιμετωπίζω την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου»

Για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΑΟΞ μίλησε ο Ξανθιώτης επιθετικός του ΑΟΚ, Νίκος Σαμπανίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο City of Primo 106.1:

Για την έξοδο της Κυριακής στην Ξάνθη και τις ιδιαιτερότητες για τον ίδιο:

«Αντιμετωπίζω την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στην οποία έχω παίξει, αλλά αντιμετώπισα και πέρυσι δυο φορές την Ξάνθη, ως παίκτης της Δόξας Δράμας. Σίγουρα η Ξάνθη έχει ποιοτική και καλή ομάδα. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δε φοβόμαστε κανέναν.

Αποδείξαμε στα ματς ως τώρα ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα ποιοτικά και μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, με ιδιαιτερότητες. Παίζουμε πάντα για το τρίποντο και το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και τώρα στην Ξάνθη, αφού χρειαζόμαστε τους βαθμούς για τη σωτηρία».

Για το αν πρόλαβε να «δέσει» το Γενάρη ο ΑΟΚ, με πολλά νέα πρόσωπα από Ελλάδα και εξωτερικό, πίεση χρόνου και “λειψή” προετοιμασία, χωρίς φιλικά:

«Αν και βρεθήκαμε όλοι μαζί τον Γενάρη, όλα έγιναν γρήγορα, δένουμε γρήγορα ως ομάδα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος, με πολύ υψηλές παραστάσεις στο βιογραφικό του.

Έχουμε έμπειρους παίκτες, όπως οι Έμπερτ και Καϊούμπι, που έκαναν τρομερή καριέρα εκτός Ελλάδας, κυρίως στη Γερμανία. Βοηθούν την ομάδα για να ανέβουμε όλοι σκαλοπάτι. Δίνουν το κάτι παραπάνω ειδικά στους νεαρούς, για να πετύχουμε όλοι μαζί τη σωτηρία».

Πηγή: proininews