Μια 11άδα tips για την εξ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον Πανσερραϊκό (15:30, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στα Πηγάδια, για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ήττες και 3 ισοπαλίες) και θέλει αδιαπραγμάτευτα το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό, για να πλησιάσει στους 5 πόντους από την πρωτοπόρο Βέροια.

2. Ο Πανσερραϊκός δεν είναι σε καλό φεγγάρι καθώς στα 8 τελευταία παιχνίδια έχει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες, με τελευταία νίκη αυτή στις 15 Δεκεμβρίου κόντρα στον Ηρακλή με 2-0. Παρ’ όλα αυτά αρκετά βελτιωμένος ήταν στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στην οποία ηττήθηκε με 1-0 με πέναλτι-φάντασμα.

3. Ως αναφορά τη βαθμολογία, ο ΑΟΞ είναι στην 3η θέση με 28 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, κάτω από Βέροια που έχει 36 σε 15 αγώνες και ΑΕΛ που έχει 33 σε 16 αγώνες. Στο παιχνίδι είναι και η Καρδίτσα που έχει 25 βαθμούς, αλλά σε μόλις 12 αγώνες. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη είναι στην 15η θέση με 12 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

4. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή του Ζόραν Βούλιτς για την αναμέτρηση, έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Η αποστολή της Ξάνθης με ένα κλικ εδώ.

5. Από την άλλη μεριά δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα η αποστολή των Σερραίων, σε μια τακτική που ακολουθείται αρκετές φορές από τις ομάδες ώστε να κρατήσουν όσο γίνεται πιο κρυφά τα χαρτιά τους για την αναμέτρηση.

6. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης αγωνίστηκε στο παρελθόν με με τη φανέλα του ΑΟΞ σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ενώ υπήρξε και βοηθός προπονητή του Σάββα Παντελίδη στον Πανθρακικό.

7. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει και φιλικό παιχνίδι στις 11 Σεπτεμβρίου στο προπονητικό των Πηγαδίων, με το παιχνίδι να τελειώνει με 1-1. Ο ΑΟΞ είχε ανοίξει το σκορ στο δεκάλεπτο με αυτογκόλ ύστερα από φάουλ του Πλατέλλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ανάγκολου στο ημίωρο.

8. Μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

9. Ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Πανσερραϊκού έχει ο Σερραίος αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης του, ενώ λίγο έλειψε να… επιστρέψει στην φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όταν βρέθηκε με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας.

10. Απόλυτο φαβορί σύμφωνα με τους μπούκερς η Ξάνθη για τη νίκη, με τον άσο να πληρώνει μόλις στο 1.30. Η ισοπαλία ποντάρεται στο 5.20 ενώ οι νίκη των φιλοξενούμενων στο 8.00.

11. Ο Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε για την αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του είναι οι Πραχάλης και Μπαλιάκας επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Τέταρτος ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Τσιάρας από την Καβάλα ενώ παρατηρητής είναι ο Ντοσίδης από την ΕΠΣ Θράκης.