Φιλικό μεταξύ Καβάλας και Δόξας Δράμας στη μνήμην του Άλκη με πρωτοβουλία της ΠΑΜ-Θ. Παρών και ο πατέρας του

Η ομάδα της Καβάλας και η Δόξα Δράμας θα δώσουν έναν συμβολικό φιλικό αγώνα στη μνήμη του 19χρονου δολοφονημένου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θέλει να δείξει ότι ο αθλητισμός υπάρχει πάνω από όλα για να μας ενώνει και όχι να μας διαχωρίζει. 

Οι δύο ιστορικές ομάδες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα αναμετρηθούν φιλικά στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας αύριο Πεμπτη στις 15:00 με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Η δράση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα των ΠΕ Δράμας και Καβάλας. Το κεντρικό σύνθημα του αγώνα είναι «Για τον Άλκη».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αριστείδης Καμπανός, ο πατέρας του Άλκη, αύριο, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στην Καβάλα και ο ίδιος θα δώσει το «παρών».

«Αύριο θα παραβρεθώ στον αγώνα που θα γίνει στη μνήμη του γιου μου. Θέλω να κάνω πράξη αυτό που είπα, δεν θέλω να μείνουμε στα λόγια. Θα πάω στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, καθώς οι φίλαθλοι των δύο ομάδων -της Καβάλας και της Δράμας- θα ενωθούν και εμείς θα είμαστε εκεί», ανάφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η θυσία του Άλκη δεν πήγε χαμένη, μας αγαλλιάζει η αγάπη του κόσμου. Κάτι επιτέλους να αλλάξει, να μην υπάρχει οπαδική βία, να μη χάνονται άδικα ψυχές», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο θείος του 19χρονου, Γιάννης Σιρέτης, ο οποίος θα συνοδεύσει τον κ. Καμπανό, αύριο, στον φιλικό αγώνα, στην Καβάλα.

«Θέλουμε να μην υπάρχουν άλλα θύματα, το ποδόσφαιρο να είναι χαρά και όχι λύπη. Πρέπει να μιλάμε με τα παιδιά μας. Ήμασταν συνέχεια μαζί με τον Άλκη και τα βάζω με τον εαυτό μου, που δεν του είπα “πρόσεχε”».